Wat is iWish?

Met iWish kan je een digitaal verlanglijstje van boeken samenstellen. iWish is een handige wensen-app waarmee je snel, gemakkelijk én veilig via elke technologie (pc, smartphone, tablet, …) je favoriete boeken kan bijhouden. Op die manier kan je je wensen altijd en overal toevoegen, raadplegen, en in je vriendenkring wenslijstjes delen en elkaar suggesties doen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Er zijn verschillende manieren:

- Via onze rubriek "Tiplijst" vind je de onze boeken terug met een korte beschrijving en een foto van de kaft. Klik je op het iWish-knopje, dan belandt dat boek onmiddelijk in je iWish-wenslijst. 

- Open de iWish-applicatie en scan met de camera van je mobiel de ISBN-code van de gewenste boeken (achteraan op de kaft).

- Of je kan de boeken toevoegen door een titel of auteur op te zoeken in iWish zelf.

Vervolgens kan je dit lijstje delen, zodat je vrienden of familieleden weten wat ze je cadeau kunnen doen.  En omgekeerd, kijk in hun wensenlijst wat ze graag cadeau willen hebben. Nooit meer een excuus voor een verkeerd boek, of een dubbel cadeau!

Het boek dat gescand of opgezocht is, kan je bovendien direct bestellen. Je moet enkel nog een Boekentroef-winkel selecteren waar je het boek wil afhalen. Op die manier laten we je echt kennismaken met onze Boekentroef-winkels!

De iWish-applicatie (mobiele toestellen) is verkrijgbaar in de App Store van Apple, en de Google Play-winkel. Via de PC ga je naar www.iwish.be.

Registreren en downloaden van iWish is én gratis, én duurt slechts enkele seconden.

iWish App voor Android

iWish App voor iOS