Oei! een vlek

Oei! een vlek
Auteur: 
Milja Praagman
Illustraties: 
Milja Praagman
Leeftijdsgroep: 
4+

In dit verhaaltje over een koppel aapjes en hun kindje, wordt op meesterlijke wijze geïllustreerd wat in het leven het allerbelangrijkste is ♥ De tekeningen zijn sprekend en op iedere bladzijde komt het fluo-roze terug om het prentenboek een aantrekkelijk accent te geven. De titel doet vermoeden dat het aapje diep in de penarie zit door die vlek, maar niets is minder waar. Uniek aan het verhaaltje, is ook dat de papa het voorbeeld van de kleine aap volgt, en niet omgekeerd. Het originele einde, waarbij alles méér dan goed komt, maakt dit verhaal ideaal om voor te lezen voor het slapen gaan. 

Add to iWish

Andere tips

 • Ik ben heel veel liefde

  ik ben heel veel liefde

  6-10 jaar
  Een delicaat cadeauboek voor jonge ouders en kinderen, over de onnoemlijke liefde tussen ouder en kind.
 • Mam, doe normaal!

  Mam, doe normaal!

  5-8 jaar (en eigenlijk ook 13-15 jaar :-) )
  Normaal doen, is dat écht nodig? Voor Zola wel, want de juf komt bij hen thuis op bezoek... maar gaat dat wel lukken voor haar mama?
 • Mjam!

  Mjam!

  3-5 jaar
  Delen is moeilijk, als je niet meteen ziet wat je ervoor terug krijgt... zo ook voor Mjam de Cavia. Ze eet zodanig graag, met smaak en overgave, dat ze zich niet kan voorstellen dat lekkers te delen met Mick de Muis.
 • Biets gebeurd

  Niets gebeurd

  4-8 jaar
  Saai. Dat woord schijnen kinderen al van jongs af aan gratis te gebruiken. Zo ook Saar en Niek uit dit verbluffend mooi geïllustreerde prentenboek.
 • Een heel bijzonder meisje

  Een heel bijzonder meisje

  15+
  Opgroeien in een sekte, een boek met een heel bijzonder thema.